Audiogidsen - The Forest Bathing Circle

AUDIOGIDSEN

Waar en wanneer het jou uitkomt bosbaden en hier toch begeleiding in ontvangen. Dat is wat de Bosbad Audiogidsen voor je kunnen doen. 

Met behulp van elke audiogids maak je een persoonlijke reis in en met de natuur van rond de 1,5 uur. Gedurende deze tijd introduceer ik je het thema of de focus van de desbetreffende audiogids en geef je vervolgens een aantal uitnodigingen waarmee je zelf aan de slag gaan. De gids creëert als het ware een container waarbinnen jij op jouw eigen tempo en manier verbinding en verstilling vindt.

Alle uitnodigingen zijn zo gekozen dat ze in principe voor elke locatie en omstandigheid geschikt zijn. De audiogidsen hebben een duur van tussen de 80 en 120 minuten. Dat klinkt wellicht lang maar onderzoek toont aan dat om de meest optimale effecten te ervaren van bosbaden je hier minimaal 1,5 tot 2 uur de tijd voor zou moeten nemen.

ENGLISH AUDIOGUIDES

DIT IS WAT ANDEREN ERVAREN

Veroni
Veroni
Lees verder
Tijdens het bosbad met de audiogids van The Forest Bathing Circle was ik op een vertrouwde plek, die tegelijk helemaal nieuw voelde. Ik heb zó veel meer ervaren dan ik anders had gedaan. Prachtig hoe de natuur via mijn zintuigen veel meer waarde kreeg dan normaal. Na afloop wilde ik ook nog helemaal niet naar huis en ook op de terugweg leek het alsof ik met andere ogen de wereld om me heen bekeek. Bedankt voor deze mooie ervaring!
Nine
Nine
Lees verder
Zo fijn om even volledig in het hier en nu te zijn en verbinding te voelen met alles om je heen. Dit blijft ook de dagen erna nog in je systeem zitten: de aandacht voor details, het stilstaan bij alledaagse dingen, je onderdeel voelen van een groter geheel. Eefje weet je precies de goede kant op te sturen, zonder ruimte weg te nemen voor een ieders eigen invulling. De audio gids geeft als aanvulling daarop ook nog eens de mogelijkheid je eigen moment te kiezen, keer op keer
Lonneke
Lonneke
Lees verder
Jouw verrukkelijke stem, uitnodigende introductie en handige tips hielpen me verstillen en vertragen 
Winkelwagen